Muut palvelut

Valitse palvelu ja tee tilaus soittamalla numeroon 020 1616 240 tai tarjouspyyntölomakkeella. Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä!

Jätehuollon kuljetukset

Syväkeräysastioiden tyhjennys kuuluu palveluvalikoimaamme. Kunnallisten jätehuoltoyhtiöiden toiminnassa olemme mukana kuljetuspalveluiden tuottajana, ja Forssan alueella palvelemme myös yksityistalouksia keräämällä jätteitä suoraan kiinteistöiltä.

Ota yhteyttä

Kunnossapito

Suoritamme liikennealueiden ja pihojen talvi- ja kesäkunnossapitotöitä. Talvella hoidamme esim. lumen aurauksia, lumen kuljetuksia ja liukkauden torjuntaa, kesällä pölynsidontaa ja sorateiden tasausta. Kone- ja kuljetuskalustomme mukautuu erinäisiin kunnossapito tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Peltotuhka

Kotimainen peltotuhka on kustannustehokas maanparannusaine. Peltotuhkaa käytetään sellaisenaan lannoitukseen ja kalkitukseen yhdellä levityskerralla. Meiltä voit varata peltotuhka toimituksen, toimitukset toteutetaan saatavuuden mukaan.

Peltotuhkaa voidaan hyödyntää maa- ja puutarhataloudessa, viherrakentamisessa, metsätaloudessa ja maisemoinnissa. Peltotuhka on UPM-Kymmene Oyj:n tuottama, Hämeen Kuljetus Oy:n toimittama ja Elintarviketurvallisuusviraston (Evira) hyväksymä maanparannusaine.

Peltotuhka sisältää kalsiumia, fosforia, kaliumia ja erilaisia hivenaineita. Peltotuhkalla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä maataloudessa

Kysy lisää